naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
190307 The Wife B
vr 15 februari 2019

Nieuwe films online

Ook in maart hebben we weer heel wat knappe films op ons filmprogramma staan!

Tijdens de krokusvakantie bundelen topacteurs Keira Kneightley, Morgan Freeman & Helen Mirren de krachten in het nieuwe verbluffend sprookje van Disney, The Nutcracker and the Four Realms.

De volwassenen kunnen zich die week op donderdag 7 maart laten wegblazen door een magistrale Glenn Close in The Wife, een ijzersterk drama over menselijke relatie en een vrouw die eindelijk haar eigen stem vindt.

Dat Freddie Mercury en zijn band Queen een uitzonderlijke plaats in de muziekgeschiedenis verdient, betwist niemand. Bohemian Rhapsody is dan ook een ode aan één van 's werelds grootste rockbands. De film won al de Golden Globe voor Beste Film en Beste Mannelijke Hoofdrol in 2018 en is nu in de running voor maar liefst 5 Oscars!

Ben je een klimmer in hart en nieren? Of zit je gewoon graag op het puntje van je stoel terwijl andere grootste uitdagingen aangaan? Dan is Free Solo, waarin Alex Honnold, een legende in het bergbeklimmen zonder touw, gevolgd wordt bij de beklimming van El Capitan een must-see voor jou! Ook deze film heeft al een Oscarnominatie op zak.

En ook de rest van de maand blijven we kanshebbers op een Oscar op je afvuren: op dinsdag 26 maart (uitzonderlijk om 20 uur) zoomen we met Werk ohne Autor in op het leven van de Duitse kunstenaar Kurt Barnert in de periode 1937-1966, misschien wel de rumoerigste in de Duitse geschiedenis.

April gaat dan weer van start met Green Book, een Oscarkandidaat met 5 nominaties op zak waarin Viggo Mortensen & Mahershala Ali de pannen van het dak spelen als de getalenteerde pianist Shirley, die in het gesegregeerde 'blanke' zuiden van de Verenigde Staten op tournee wil gaan. Hij huurt de ruige Tony in als chauffeur en bodyguard.

Interesse in één van onze films? Aarzel niet en koop je ticket alvast online, want sinds februari zijn onze filmzitjes genummerd. Zo ben je zeker van je voorkeursplaats en het is snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa film kijken in Ter Dilft.

 

Alle nieuws