naar top
CC Ter Dilft
181125 Detroit Detour (c) Olmo Peeters B
do 25 oktober 2018

INBRAAK part II

Ter Dilft nodigt Joris Caluwaerts uit om dit seizoen 'in te breken' in de programmatie van Ter Dilft.

Hiervoor spreekt Joris  zijn eigen artistieke netwerk aan. Hij gaat zelf op de scène staan en/of inviteert interessante, opmerkelijke, grensverleggende artiesten.
Onlangs trapten we onze reeks INBRAAK in stijl af met een uitverkocht optreden van STUFF.

Next up: Floating on Air I.

Op zondag 25/01 plant Joris twee unieke concerten en laat ons zo binnenkijken in de verrassende en veelzijdige wereld van podcasts, hoorspelen, soundscapes...

Hij nodigt Katharina Smets & Inne Eysermans (frontvrouw van Amatorski) uit met Detroit Detour. Samen ontrafelen ze Detroit (ooit bloeiend, nu een spookstad) aan de hand van taal, stem, cityscape sounds en een goed verteld verhaal.

Daarna betreden muzikant Michiel van Cleuvenbergen (Creature With The Atom Brain, Condor Gruppe) en actrice Sofie Palmers (DE KOE, SKaGeN, BRONKS, hetpaleis) het podium. Met The Peculiar Case of Rebecca Rolfe brengen ze ons terug naar de tijd van de Europese pioniers op zoek naar goud en geluk.

Om alvast in de stemming te komen, geeft onze inbreker van dienst Joris wekelijks een audio- of podcast-tip. Volg ons op Facebook voor de recentste updates.

Alle nieuws