naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
181018 Eric Vlaminck (c) Cuauhtémoc Garmendia B
do 11 oktober 2018

Week van de Armoede

Volgende week worden er overal in België activiteiten georganiseerd die de strijd tegen armoede in de kijker zetten.

Samen met De Schakel, Vereniging waar armen het woord nemen, boksten de gemeenten Puurs, Sint-Amands en Bornem een programma in elkaar. Ook Ter Dilft draagt hier graag zijn steentje bij.

Op woensdag 17 oktober biedt De Schakel in cc Binder een sobere maaltijd aan aan verschillende diensten, organisaties en beleidsmensen. Hiermee staan ze even stil bij het feit dat een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd niet voor iedereen dagelijkse kost is. Deze maaltijd is enkel op uitnodiging en vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Donderdag 18 oktober kan je om 20 uur afzakken naar Ter Dilft. Hier brengt Erik Vlaminck voor de 200ste en allerlaatste keer de monoloog De gemakkelijk stoel. Naast deze ‘dernière’ presenteert Erik in première Dikke Freddy in het zilver: een selectie uit de Brieven van Dikke Freddy die verschenen vanaf najaar 1993. En Erik komt niet alleen. Behalve Jan De Smet (bekend van De Nieuwe Snaar) - die de brieven met mooie liedjes in zijn eigen gekende stijl opluistert - verwelkomen we ervaringsdeskundigen en luisteren we naar hun getuigenis. De betrokken gemeentes bieden na de voorstelling graag een glas aan aan alle aanwezigen.

Alle nieuws