naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
180619 Beast B
do 04 oktober 2018

Nieuwe films online

Onze filmprogrammatie is alweer aangevuld met enkele nationale en internationale parels!

We zetten ons filmseizoen verder met Burning, een Zuid-Koreaanse film gebaseerd op een kortverhaal van wereldschrijver Haruki Murakami. Deze zinderende thriller werd door de internationale pers uitgeroepen tot hét meesterwerk van Cannes 2018.

Tijdens de herfstvakantie kan je met jong en oud komen genieten van de nieuwste uit de stal van Pixar: Incredibles 2. Het Amerikaanse superheldengezin in stretchpak haalt weer alles uit de kast!

In oktober brengen we een ode aan het Vlaamse lied en in het bijzonder aan 'de Keizer' ervan. Met de docu Will Tura, hoop doet leven van de hand van Dominique Deruddere mag je je verwachten aan een knappe trip down memory lane.

November trappen we af met een heel andere Belgische productie. Engel van regisseur Koen Mortier belicht de laatste dagen van wielrenner Frank Vandenbroucke, als is het geen biopic.

Hou zeker onze website verder in de gaten, want we breiden ons filmaanbod regelmatig uit. Zo verwachten we in december ook Beautiful Boy, het Engelstalig debuut van regisseur Felix Van Groeningen.

Alle nieuws