naar top
CC Ter Dilft
Inbraak (c) Charlie De Keersmaecker
wo 10 oktober 2018

Inbraak in Ter Dilft

Ter Dilft nodigde Joris Caluwaerts uit om dit seizoen 'in te breken' in de programmatie van Ter Dilft.

Joris spreekt hiervoor zijn eigen artistieke netwerk aan. Hij gaat zelf op de scène staan en/of inviteert interessante, opmerkelijke, grensverleggende artiesten.

Woensdag trapten we onze reeks INBRAAK in stijl af met een fenomenaal en uitverkocht optreden van STUFF in Hingene. Dit smaakte alvast naar meer, dus willen we jullie de rest van de geplande events niet onthouden.

Zo 25.11 - Floating On Air I

Joris plant deze avond twee unieke concerten en laat ons zo binnenkijken in de verrassende en veelzijdige wereld van podcasts, hoorspelen...

Hij nodigt Katharina Smets & Inne Eysermans (frontvrouw van Amatorski) uit met Detroit Detour. Samen ontrafelen ze Detroit (ooit bloeiend, nu een spookstad) aan de hand van taal, stem, cityscape sounds en een goed verteld verhaal.

Daarna betreden muzikant Michiel van Cleuvenbergen (Creature With The Atom Brain, Condor Gruppe) en actrice Sofie Palmers (DE KOE, SKaGeN, BRONKS, hetpaleis) het podium. Met The Peculiar Case of Rebecca Rolfe brengen ze ons terug naar de tijd van de Europese pioniers op zoek naar goud en geluk.

Bekijk zeker ook de andere INBRAAK-activiteiten van dit seizoen:

Za 02.12 | Floating On Air  II
Wo 13.02 | Mauro Pawlowski & Braaknoot Ensemble
Za 09.03 en zo 10.03 | Doppler: muzikale creativiteit
Vr 12.04 | Elko Blijweert & Joris Caluwaerts

Joris Caluwaerts studeerde aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Bornem en aan het conservatorium van Antwerpen volgde hij de opleiding jazz en lichte muziek - piano.
Hij is toetsenist van STUFF. en speelde ondertussen ook nog bij Franco Saint De Bakker, The Go Find, Milow, Zita Swoon, Het Zesde Metaal, Magnus, Lady Linn And Her Magnificent Seven, Hydrogen Sea, Rudy Trouvé Septet…
Een artistieke duizendpoot die als muzikant ook gulzig andere paden verkent: theater, dans, film, kindertheater… Met zijn opnamestudio Finster stapt hij geregeld in de rol van producer of geluidstechnicus.

Alle nieuws