Tropische cocktails - do 08.05 | 19 uur
In deze workshop rond fruitige en zonnige aperitieven leer je de basics van het cocktail shaken!
Asperges en aardbeien - wo 14.05 | 19 uur
Leer hoe je de delicate smaak van asperges kunt versterken en de zoete weelde van aardbeien kunt benutten in een verscheidenheid aan gerechten, van hartig tot zoet.
Eten als een zenboeddhist - do 15.05 | 19.30 uur
Naast yoga, meditatie, mindfulness, zijn ook de Oosterse kooktechnieken gevuld met eeuwenoude wijsheden en tradities.
Sushi & springrolls - do 22.05 | 19.30 uur (uitverkocht)
Van Vietnamese springrolls tot Japanse sushi, leuk als snack, aperitiefhapje of lunch
Zomerse salades - do 05.06 | 19.30 uur (uitverkocht)
Ontdek hoe je interessante inspiratievolle salades kan samenstellen en hoe ze een volwaardige maaltijd kunnen vormen of een mooi bijgerechtje bij een picknick of BBQ.
Zeewierworkshop - do 12.06 | 19.30 uur
Duik mee in de wondere wereld van de zeewieren, van Nori, Zeesla, Dulse tot Wakame en Kelp.
Ovenpizza maken - ma 23.06 (uitverkocht) & di 24.06 (extra)
Kom meer te weten over kneedtechnieken, baktechnieken en alle broodnodige finesses en kleine geheimen van de pizza.