Feestelijke receptentips van onze lesgevers
Met deze overheerlijke tips van onze lesgevers stel je gezwind een feestelijk menu samen of kan je gewoon eens fijn experimenteren in de keuken tijdens de kerstvakantie.
Shaken met die cocktail - tips van Renate Coen
- Cubacan
- Frambozenlimonade
Apero-time - tips van Nicola Priolo
- Ananas gamberi
- Bruschetta met kaki en vinaigrette van bieslook en rozijntjes
- Auberginefrietjes met en romig dipje
Hoofdschotel voor de veggielover - tip van Ingrid De Coninck
- Kastanjebourguignon
Hoofdschotel voor de vleesliefhebber - tip van Annie Mondelaers
- Hindegebraad met lasagne van vergeten groenten
Desserten om vingers bij af te likken
- Kindvriendelijke vlindercakejes - tip van Annie Mondelaers
- Kruidige en gezonde cake - tip van Ingrid De Conick
! Klik hiernaast op de foto's om de volledige recepten te bekijken !
Loopt het water ondertussen in je mond, maar zie je onze lesgevers liever eens live aan het werk?
Bekijk dan zeker hier ons volledige aanbod culinaire workshops.
Voorlopig kan je wegens de huidige coronamaatregelen nog geen plaatsje reserveren, maar van zodra we zekerheid hebben, starten de inschrijvingen terug.