In deze reeks van 4 workshops maken we een stop bij de beste keukens van Azië:
- Thailand: de basics van één van de meest befaamde keukens wereldwijd. We maken loempias en verschillende currypastas. Deze pastas zijn de basis van elke curry.
- India: de Indiase keuken is eveneens bekend om zijn currys, maar ze zijn heel anders dan de Thaise versies. In deze workshop ontdek je de verschillen en maak je typisch Indische currys met chutney en raita.
- Bali: het Indonesische droomeiland heeft een eigen typische keuken die beïnvloed werd door onder andere Chinese bezetters. Typisch Balinees zijn de gefermenteerde smaakmakers zoals ketjap en tempeh.
- Japan: we verkennen het land van de rijzende zon aan de hand van salades, stoofpotjes en subtiele visgerechten. Geen sushi, maar gerechten die de subtiele balans van Japanse smaken waarmaken.
4 woensdagen | 19 tot 22 uur
06.03, 13.03, 20.03, 27.03
Maximum 16 deelnemers
Inschrijvingsgeld is incl. ingrediënten
Meebrengen: bewaardoos, aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
Wanneer
-
wo 06 maart 2024van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/