In de improvisatiekeuken is niet het recept maar zijn seizoensgroenten ons uitgangspunt. Tijdens deze workshop nemen we een duik in de keukenpraktijk en in de wereld van de smaak. Door gebruik te maken van een aantal handige combinatietechnieken leren we met een allegaartje aan seizoensgroenten, een greep uit onze voorraadkast en een aantal smaakmakers een ecologisch, gezond, volwaardig, mooi en vooral lekker bordje samen te stellen. Op die manier leren we flexibel en zelfredzaam koken en krijgt voedselverspilling geen kans meer. De kwaliteiten van elk ingrediënt worden immers ten volle benut. Deze workshop is niet alleen heel leerrijk maar ook verrassend. De manier waarop je een menu samenstelt zal nooit meer hetzelfde zijn!
I.s.m. Velt Klein-Brabant
Di 05.12 | 19.30 tot 22 uur
Maximum 15 deelnemers
Meebrengen: keukenhanddoek, snijmes, snijplank, enkele kleine potjes
Wanneer
-
di 05 december 202319.30 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/