Van spreads, smeersels, broodbeleg, tapenades tot pesto: ontdek de eenvoud en veelzijdigheid van plantaardige spreads & dips.
Je leert eindeloos variëren met ingrediënten en technieken om in een handomdraai een creatieve dip te bereiden.
We bekijken de verschillende mogelijkheden en toepassingen om daarna zelf aan de slag te gaan. We koken er op los van pesto, tapenade, vegan paté tot een gezond zoet broodbeleg.
We sluiten af met een gezellige proeverij.
Je gaat naar huis met een hoop inspiratie, fijne ontmoetingen en heel wat receptjes.
Na de workshop kan je beginnen experimenteren met de aangeleerde basisprincipes om je eigen creaties te brouwen.
Do 19.10 | 19.30 - 22 uur
Maximum 15 deelnemers
Inschrijvingsgeld is incl. ingrediënten
Meebrengen : snijmes, snijplank, keukenhanddoek, keukenschort
Wanneer
-
do 19 oktober 2023van 19.30 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/