Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de 'jangs', de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chillipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet én een positief effect op de gezondheid. Ae Jin Huys laat je zien hoe je verschillende jang kan inzetten als smaakmaker.
Di 19.09 | 19 tot 21.30 uur
Maximum 14 deelnemers
Inschrijvingsgeld is incl. ingrediënten
Meebrengen: snijplankje, mes, keukenhanddoek
Wanneer
-
di 19 september 2023van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/