‘Kan ik u verbinden?’

Lang geleden verbonden telefonistes aan kruissnelheid bellers met elkaar, maar de schakeldames mochten zelf niet lachen of praten met elkaar. Terwijl ze de wereld met elkaar in contact brachten, was onderlinge communicatie ten strengste verboden.

In FOON volgen we drie telefonistes aan het schakelbord: kanaal in en uit, meer, sneller, zonder stop, nooit genoeg. De binnenlopende telefoontjes creëren een nerveuze en ongeduldige sfeer. De telefonistes leven in een fabrieksmatige wereld van telkens dezelfde handelingen. Hoe meer ze anderen connecteren, hoe meer ze zichzelf verliezen… De (menselijke) machines raken oververhit en alles valt stil. Zij, die altijd mensen met elkaar verbinden, worden gedwongen om voor de eerste keer connectie te maken met elkaar. De vrees voor stilte maakt plaats voor de kracht van verbinding…

Choreograaf Piet Van Dycke & theatermaker Jonas Vermeulen creëren samen met drie spelers een poëtische en visuele beleving voor iedereen vanaf 6 jaar over de (r)evolutie van ik-zij naar wij.

Een dynamische, verrassende en speelse danstheatervoorstelling! 

Voor iedereen vanaf 6 jaar.

www.doft.be

Wanneer

  • za 23 maart 2024
    van 14.30 uur tot 15.20 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 14,00 (Vriendenpas: € 12 | -19 tarief: € 7 | Kansentarief: € 2,8 | Kansentarief -19: € 1,4 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina