Wil je op één avond de meest intieme kamermuziek beleven én naar huis gaan met een symfonische gloed in je oren? Ontdek dan wat Trio Alba in zijn mars heeft. Deze bezetting met viool, cello en piano kan zowel uiterst subtiel en doorzichtig klinken als orkestraal uithalen met grote contrasten en climaxen.  

Voor pianiste Chengcheng Zhao, die de hele orkestpartij onder handen krijgt, is dit een bijna bovenmenselijke prestatie. Met haar collega’s Livia Sellin en Philipp Comploi, schaaft het Weense Trio Alba al 15 jaar aan de perfecte balans en de mooiste kleuren. Alleen zo krijg je dit toprepertoire op topniveau. 

Trio Alba brengt twee romantische pianotrio’s, orkestwerken in zakformaat. Met vergelijkbare dynamische contrasten, donkere passages en een krachtige klank, maar ze zijn heel anders van geest. Lalo eert Mendelssohn met Franse elegantie en Mendelssohn had een boon voor Bach… Shostakovich’ eerste Trio zorgt voor een pittig en beklijvend contrast; of hoe de pijn van het zijn klinkt. 

Met de steun van Kulturforum Austria

www.trioalba.com 

Wanneer

  • vr 01 maart 2024
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Kasteel d'Ursel
adres
Wolfgang d'Urselstraat 9 2880 Hingene

Prijs

€ 20,00 (Vriendenpas: € 18 | -19 tarief: € 10 | Kansentarief: € 4 | Kansentarief -19: € 2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten
foto: kulturforum.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina