Op een zucht gestrand van de 27-Club was Nick Drake bij leven even onbekend als briljant en zijn eerste decennia in het hiernamaals voorspelden een bijna volledige vergetelheid. Bij het ontluiken van de 21ste eeuw ontstond er echter een herinneringsgolf die Nick Drake tot een icoon verhief. Nu, 50 jaar na zijn dood, is hij een mijlpaal in de muziekgeschiedenis. 

De betreurde jongeman kan anno 2023 o.a. Elton John, Bon Iver, Beck en José González tot zijn immer groeiende schare fans rekenen en drukte postuum zijn stempel op muziek van REM, Norah Jones en Elliot Smith. 

Naima Joris, Gianni Marzo (Marble Sounds), Nicolas Rombouts (ex-Dez Mona), Jan Swerts en Renée Sys brengen hommage aan deze Engelse bard van tijdloze parels als River Man, Northern Sky en Pink Moon.  

Verwacht je aan een bloedmooie voorstelling met zowel verhalen uit Drakes korte leven als interpretaties van zijn greatest hits die nooit hits geweest zijn, maar wel uitgroeiden tot gesmaakte vruchten van een te jong gekapte boom.  

Wanneer

  • do 29 februari 2024
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 20,00 (Vriendenpas: € 17 | -19 tarief: € 10 | Kansentarief: € 4 | Kansentarief -19: € 2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina