Dit is een archief item!

Een acrobatische architect componeert met kilo’s beton de ruimte. Jonas bouwt torens, de torens veranderen in een stad, een verlaten vlakte, een mens. Steeds als hij de laatste steen probeert te leggen, blijkt zijn werk onaf. Jonas balanceert vervaarlijk op wankele torens, springt op zijn handen van steen naar steen.

Wat hij ook probeert: alles blijft stijf en stil. Tot hij het beton aantrekt: draaiend op loodzware schoenen orkestreert hij een klein ballet, in een duet met een massieve bal scheert hij rakelings langs zijn publiek. Zijn hele lichaam (ver)bouwt hij. Zelfs als hij bijna bezwijkt onder het gewicht vindt Jonas nog net de vrijheid voor een duet tussen teen en pink.

Als Jonas zijn betonnen hoofd in de handen legt van het publiek worden zij mededrager van zijn creatie. In een wereld van reizend en voelbaar geluid verbouwen ze samen de wereld.

Resultaat: bruisend nieuw circus-geluidstheater waar het publiek middenin zit. Met drummende blokken, een versteende acrobaat en dansend beton…

www.grensgeval.eu

Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Wanneer

  • za 02 december 2023
    van 13.30 uur tot 14.20 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 14,00 (Vriendenpas: € 12 | -19 tarief: € 7 | Kansentarief: € 2,8 | Kansentarief -19: € 1,4 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
1

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina