Dit is een archief item!

De multigetalenteerde Trixie Whitley is live beklijvend, rauw en intens. Ze is geboren in Gent, maar opgegroeid in de New Yorkse muziekstudio’s. Dat kunst en muziek haar met de paplepel werd ingegeven is een gigantisch understatement. Sinds haar derde staat Trixie al op een podium, als muzikante, zangeres, danseres en DJ. Ze werkte samen met grote namen zoals Daniel Lanois, Robert Plant, Marianne Faithfull en Wim Vandekeybus.

Voor de plaat Lacuna (2019) werd alle ballast overboord gegooid en gaat de muzikante voor de naakte waarheid. De gitaar en de piano staan nog altijd centraal, maar laveren tussen drumloops, synth beats en experimentele grooves. Met Lacuna Re-Imagined uit 2020 herinterpreteerde ze enkel songs van dat album.

Trixie Whitley daagt zichzelf constant uit, maar verliest haar puurheid als artieste nooit uit het oog. Ze komt binnenkort met nieuw materiaal naar buiten, en dat zal ze in primeur voorstellen tijdens deze tournee.

‘Trixie Whitley behoort steevast tot de beste vrouwelijke artiesten die België momenteel te bieden heeft.’ (Dansende Beren)

www.trixiewhitley.com

Wanneer

  • vr 01 december 2023
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 28,00 (Vriendenpas: € 25 | -19 tarief: € 14 | Kansentarief: € 5,6 | Kansentarief -19: € 2,8 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
4

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina