Dit is een archief item!

Een halve eeuw geleden maakte Zeven anjers, zeven rozen een idool van Willy. Met het podium als thuisbasis bouwt de zanger een indrukwekkende carrière uit. Hij wordt een alom geprezen entertainer en presentator en groeit uit tot een icoon.

Na zijn doortocht op Pukkelpop in 2018 heeft heel het land de Willy Sommers-microbe te pakken. Jong en oud zingen, brullen en kwelen alle hits moeiteloos mee. De polonaise is nog nooit zo populair geweest en zolang je maar iets hebt om te zwaaien, kan je middag niet meer stuk. Willy Sommers blaast eigenhandig nieuw leven in de Vlaamse schlagercultuur en schrijft zo geschiedenis...

In zijn nieuwste theatertour De soundtrack van mijn leven blikt Willy Sommers terug op alle memorabele momenten uit zijn leven en vertelt hij vele verhalen voor het eerst. Van zijn eerste gitaar en zijn eerste grote hit tot het succes van Pukkelpop en zijn deelname aan Liefde voor Muziek.

Wanneer

  • zo 29 oktober 2023
    van 14.30 uur tot 16.35 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 20,00 (Vriendenpas: € 18 | -19 tarief: € 10 | Kansentarief: € 4 | Kansentarief -19: € 2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
2

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina