Marble Sounds is het vijfde album van Marble Sounds dat in het najaar van 2022 uitkwam. Een self-titled album dus, dat symbool staat voor het nieuwe, frisse geluid van de band.

HUMO gaf het album een uitzonderlijk maximum van 5 sterren. Radio 1 kroonde het tot ‘Album van de Week’. De Standaard voegde de plaat toe aan de lijst van 20 beste albums van 2022. De Singles Quiet, Never Leave My Heart, Axolotl, The Ever After en Soon It’ll Make Us Laugh werden door de radio opgepikt. Quiet kwam zelfs terecht op de soundtrack van het derde seizoen van Undercover met Tom Waes.

In het najaar van 2023 speelt de band een theatertour met piano en hun vaste strijkkwartet. Goed voor 10 mensen op het podium zodat de nieuwe songs tot in de details kunnen gebracht worden. Maar ook oudere parels, zoals Leave a Light On en Time to sleep komen  uiteraard aan bod.

‘Van hoeveel bands is de vijfde plaat de allerbeste? Marble Sounds is een tour de force. Vijf sterren voor een plaat met tien wereldnummers: waar voor uw kleingeld.’ (Humo)

Magnus opus! Marble Sounds heeft een magnifieke plaat gemaakt die iedereen moet horen. Punt.’  (OOR)

www.marblesounds.com

Wanneer

  • vr 13 oktober 2023
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 22,00 (Vriendenpas: € 19 | -19 tarief: € 11 | Kansentarief: € 4,4 | Kansentarief -19: € 2,2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
1

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina