Dit is een archief item!

Deze voorstelling was onmiddellijk uitverkocht. Door die grote belangstelling organiseren we een extra vertoning 's namiddags om 15 uur.

Er was eens …een meisje met sluike haartjes met een strikje erin. Ze had oh, zo blozende wangetjes en ze droeg altijd schone sokjes over haar voetjes die altijd in blinkende laqué schoentjes staken met een zilveren sluiting. Onberispelijk waren haar pastelkleurige kleertjes. Ze sprak altijd met twee woordjes maar ... ze had een rotkarakter. Er was ook eens een heel oud vrouwtje, in lompen gehuld, met o-benen en zonder haar. Ze had nog een rotter karakter dan het kleine meisje! Het rotste karakter van allemaal had toch de molenaar, een reus die zo lelijk was als de nacht. Hij had twee neuzen. Er was ook een wolf, helemaal uitgehongerd, hij was vel over been, maar ... lief. Er was ook een dorp met een oorlogsmonument op het plein. Ook was er een stad in een land en in dat land waren beekjes, treinen, boten en landerijen en ... er was ook ... Beethoven ...

In deze voorstelling speelt het Ensor Strijkkwartet enkele hoogtepunten uit het imposante strijkkwartet oeuvre van Beethoven en combineert dit met sprookjes geschreven en verteld door Jan Decleir met Beethoven als rode draad. Net zoals Beethoven vertellen sprookjes verhalen waarbij de fantasie, verwondering, verrassing, dramatiek en humor wezenlijke kenmerken zijn.

Er was eens… Beethoven! is een intieme voorstelling, en bezorgt je een  warme en gezellige avond…

Ensor Strijkkwartet: Eric Robberecht (viool), Francis Reusens (viool), Frans Vos (altviool), Steven Caeyers (cello)
Verteller: Jan Decleir
Muziek: Ludwig van Beethoven
Teksten: Jan Decleir, Brechtje Louwaard
Sprookje: Jaap Fischer

Wanneer

  • wo 11 oktober 2023
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Kasteel d'Ursel
adres
Wolfgang d'Urselstraat 9 2880 Hingene

Prijs

€ 20,00 (Vriendenpas: € 18 | -19 tarief: € 10 | Kansentarief: € 4 | Kansentarief -19: € 2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets
11

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina