Dit is een archief item!

In Bornem kan je op 2 momenten aansluiten voor deze voorstelling: kies uit vr 15/09 (19 uur) of za 16/09 (19 uur).

ZEEMAAL is een avond vol hoop, een verbindend diner waarin je nieuwe manieren ontdekt om naar onze stormachtige realiteit te kijken.

Kan je de wereld redden vanuit de keuken? Theatermaker Sien Vanmaele neemt je mee op een zintuiglijke reis langs stranden en kliffen, brengt verslag uit van ontmoetingen met zeewieroogsters en zilte landbouwers en filtert de plastic soep uit haar stadsleven. Ze laat je kijken, luisteren, ruiken, voelen, proeven, maar ook snijden, stampen en mengen. Haar queeste start bij de zee, de plek waar ze vandaan komt, waar alle leven uit voortkomt.

Sien is niet aan haar proefstuk toe. Binnen Laika creëerde ze eerder de food performances Witlof from Syria (2017) en Kookworkshops ter voorbereiding op het einde van de wereld (2021). ZEEMAAL is het eerste deel van een drieluik over de zorg voor de wereld van morgen. Later volgen nog LANDMAAL en LUCHTMAAL

Deze voorstelling wordt geserveerd inclusief een volwaardige volledig plantaardige maaltijd. Bij aanvang van de voorstelling wordt gevraagd om je mobiele apparaten op te bergen op een veilige plek vlakbij je zitplaats.

www.laika.be

‘Zo zout heb je het nog nooit gegeten: ZEEMAAL is zinnenprikkelend tafeltheater’ (De Volkskrant)

‘Wauw. Laika’s jarenlange ervaring met culinair theater boost de taal van Vanmaele, op visueel én op inhoudelijk vlak.’ (Knack Focus)

Wanneer

  • vr 15 september 2023
    van 19 uur tot 20.45 uur

Waar

naam
Black Box
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 32,00 (Vriendenpas: € 28 | -19 tarief: € 16 | Kansentarief: € 6,4 | Kansentarief -19: € 3,2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina