Dit is een archief item!

Bogdan Nesterenko is sinds 2001 solist van de Regionale Filharmonie van Charkov (Oekraïne). In 2006 verhuisde hij naar Rijsel, en gaf een groot aantal concerten in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland en Oekraïne. Samen met organist Jan Vermeire brengt hij een heel origineel programma met bewerkingen van werken van Bach, Vivaldi, Händel en Piazzolla in een originele versie voor orgel en bajan (Russische accordeon).

Het Thomas-orgel van de centrumkerk van Bornem werd in 2013 gebouwd door de Belgische orgelbouwer Dominique Thomas en is van een uitzonderlijke schoonheid waar de muziek van Johann Sebastian Bach en tijdgenoten voortreffelijk tot zijn recht komt. Reden te meer om dit orgel opnieuw te laten schitteren tijdens de orgelzondagen: vier unieke, zomerse, orgelconcerten door top-organisten, in combinatie met andere musici en ensembles. Na elk concert kan u genieten van een overheerlijke gratis Bornem Tripel/Dubbel in de tuin van de oude pastorie.

Een organisatie van Orgelvereniging Bornem ondersteund door de Gemeentelijke Cultuurraad Bornem en Cultuurcentrum Ter Dilft.

Dit is een externe organisatie, de Ter Dilft-voordelen gelden niet bij deze voorstelling.

Wanneer

  • zo 20 augustus 2023
    van 15 uur tot 16 uur

Waar

naam
Kerk Bornem
adres
Kardinaal Cardijnplein2880 Bornem

Prijs

€ 14,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina