Dit is een archief item!

Dirk De Wachter ontmoet Vivaldi
Mijn vier seizoenen

In het prachtige kader van de tuin van het kasteel van Bornem, ook bekend als het kasteel Marnix de Sainte Aldegonde, speelt BachPlus de grootste hit uit de instrumentale barokmuziek, Vivaldi’s Vier Seizoenen.

Psychiater Dirk De Wachter gaat daarbij in dialoog met de muziek van Vivaldi: hoe verhouden wij ons als mensen ten opzichte van de jaargetijden? De Wachter is bekend van zijn boeken over alledaagse onderwerpen als liefde, geluk en troost, die hij telkens op een toegankelijke manier weet te benaderen. Op deze avond bekijken we de vier jaargetijden door zijn unieke bril. 

Dit is een concert binnen het festivalprogramma van STROOM - Festival in de Scheldevallei. Gemeente Bornem is partner van STROOM, daarom krijgen inwoners van Bornem korting op dit concert met de code STROOM23seizoenen (geef eerst de code in om het kortingstarief te zien bij je bestelling).

 

Interesse in een lezing voorafgaand aan het concert?

Dan kan je in het kader van de lessenreeks 'Cultuurgeschiedenis van het klimaat' door Amarant voor het concert luisteren naar de lezing De kleine ijstijd in de lage landen in woord en beeld door Jonas Roelens. De lezing vindt plaats in het bezoekerscentrum naast het Kasteel van Bornem. Tickets voor het pakket (concert + lezing) bestel je via Amarant.

Wanneer

  • za 24 juni 2023
    van 20.30 uur tot 22 uur

Waar

naam
Kasteel de Marnix de Sainte-Aldegonde
adres
Kasteelstraat 342880 Bornem

Organisatie

naam
STROOM
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

website
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina