Dit is een archief item!

De Duitse universiteit in Caïro (GUC) organiseert om de 2 jaar een wedstrijd die de 100 beste poster-ontwerpen uit de Arabische wereld selecteert. Elke ontwerper die het Arabische schrift gebruikt of voor een Arabische klant werkt, kan deelnemen. De jury bestaat uit professionele, onafhankelijke ontwerpers en academici uit de hele Arabische wereld.

Eind 2022 werd uit maar liefst 2.500 posters, afkomstig uit 23 landen, de selectie gemaakt voor de 100 winnende ontwerpen voor deze 4de editie van de wedstrijd. De winnende posters worden samengebracht in een tentoonstelling die door de Arabische staten reist en nu voor de tweede keer Bornem aandoet.

Tussen 10/2 en 18/3 is de expo iedere dag vrij te bezoeken van 14 tot 20 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur, op zondag van 9 tot 12 uur. Het gedeelte buiten is natuurlijk dag en nacht te bezoeken.

In de kantlijn van deze prestigieuze expo koppelt Ter Dilft inspirerende workshops, boeiende lezingen en betoverende voorstellingen rond identiteit. Ontdek ze hier

Wanneer

  • vr 17 februari 2023
    t.e.m.
    zo 19 maart 2023

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

Gratis

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina