Dit is een archief item!

Lions Club Klein-Brabant organiseert op donderdag 20 april haar 13de Dubbelconcert. Na het grote succes van vorig jaar waarbij Garry Hagger en Gerry’s Big Band zorgden voor een geslaagde muzikale avond, kiezen ze opnieuw voor zang en muziek van de bovenste plank!

Sopraan Astrid Stockman is een klassiek opgeleide pianiste en zangeres. Haar leven staat in het teken van theater, spel en muziek. Ze schuwt geen uitdaging en beweegt zich vlot over de grenzen van oratorium, lied en muziektheater, gaande van oude muziek tot creaties. Meer en meer specialiseert zij zich in muziektheater met interdisciplinaire insteek. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar deelname aan De Slimste Mens Ter Wereld en haar muzikale bijdrage in Vive le vélo en Vive la vie op VRT. Ze stond op podia en festivals, zoals BOZAR (B), La Monnaie/De Munt (B), Grec Festival Barcelona (ES), Prisma Festival Panama (PA), Osterfestival (AT), Rotterdam Opera Days (NL), ILT Festival (DK), Temporada Alta (ES). Recent maakte ze haar musicaldebuut in Charlie and the Chocolate Factory. Astrid is van alle markten thuis!

Günther Neefs heeft meer dan 30 jaar podiumervaring en is ondertussen een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld. Swingende muziek, jazz, soul en pop zijn zijn handelsmerk. Samen met Guy De Pré volgde hij de meest mythische van alle wegen: Route 66. Vanuit Chicago, de thuisbasis van jazz- en soulmuziek, via Saint-Louis, het centrum van de blues, langs Texas, met ranch -en countrymuziek tot in Hollywood, waar filmmuziek het orgelpunt vormt van deze muzikale reis. Het resultaat is een fantastisch avontuur met een Günther Neefs zoals je hem nog nooit hebt gehoord! Hij brengt onvergetelijke tracks met een achtkoppig live orkest.

En als afsluiter mogen we van deze 2 topmuzikanten misschien een verrassing verwachten? Bereid je sowieso voor op een verrassende avond!

Alle opbrengsten gaan integraal naar de sociale en culturele doelen van Lions Club Klein-Brabant.

Dit is een externe organisatie, de Ter Dilft-voordelen gelden niet bij deze voorstelling.

Wanneer

  • do 20 april 2023
    van 20 uur tot 22.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 25,00

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina