Dit is een archief item!

De tweeling Théo et Lucas Enriquez (FR) doen al sinds hun achtste samen aan circus. Ze imponeerden met hun afstudeeract die ook internationaal opgemerkt werd en die resulteerde in een zilveren medaille op het Festival Mondial du Cirque de Demain editie 2020 te Parijs en de prijs voor artistieke innovatie op het festival Firco in Madrid in 2019. 

Carré de Je is een lofzang op samenhorigheid en broederlijke verstandhouding. Twee broers ontmoeten elkaar in een eenvoudige en rauwe ruimte. Ze leven samen en gaan de confrontatie met elkaar aan in een onthutsend acrobatisch spel, waardoor ze zichzelf alleen of in diepe harmonie terugvinden. Een universum vol verbeelding, waarin verwarring en verbondenheid door elkaar lopen tot ze problemen veroorzaken. 

Ze creëren met fysieke situaties een speels – soms zelfs grappig – universum dat ook niet zonder risico is. Hun bewegingen wijken af van de natuurlijke actie ervan en dagen hun lichamen uit. 

Het feit dat ze tweeling zijn, zorgt ervoor dat ze de scène met een immense liefde delen en dat ze elkaars lichaam door en door kennen wat een extra dimensie aan hun acrobatie toevoegt. 

W!N: Stuur voor 28/4 ‘TWEELING’ naar win@terdilft.be en win een duoticket voor deze voorstelling!

Wanneer

  • wo 03 mei 2023
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Black Box
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 19,00 (Vriendenpas: € 17 | Gratis voorstelling vriendenpas TOTZ-actie: € 0 | -19 tarief: € 9,5 | Kansentarief: € 3,8 | Kansentarief -19: € 1,9 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten
foto: 230503 Kirn Cie (c) V. The´nard Be´al B.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina