Mangiafagioli (boneneters) worden de Toscanen door hun landgenoten vaak genoemd. Niet gek als u weet dat boon al eeuwenlang een belangrijk ingrediënt is van de simpele maar hoogstaande boerenkeuken. Maar wat is simpel? Simpel omdat er geen Michelin kok voor nodig is om de gerechten te bereiden. De kracht van de Toscaanse keuken zit namelijk in de versheid en kwaliteit van de ingrediënten die van onschatbare waarde zijn. Wij laten u graag kennis maken met deze overheerlijke keuken.
Ma 17.04 | 19 tot 21.15 uur
Meebrengen: bewaardoos, keukenmes, keukenhanddoek
Max. 12 deelnemers
27 euro (incl. ingrediënten)
Wanneer
-
ma 17 april 2023van 19 uur tot 21.15 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/