Dit is een archief item!

Het succes van de vorige vier edities van Kleinkunsteiland vraagt om een vervolg. In deze Best of grasduinen Barbara Dex, Lucas Van den Eynde, Wigbert en Maggie MacNeal, verenigd als één gelegenheidsgroep, in 50 jaar kleinkunst. Live ondersteund door vier klassemuzikanten.

Kleinkunst is een blijver. In de jaren zestig en zeventig waren boegbeelden zoals Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Willem Vermandere, Kris De Bruyne, Wim De Craene en Johan Verminnen bijzonder populair. Ze bereikten een groot publiek. En ook de hedendaagse generatie kleinkunstenaars is zeker niet minder bemind: Kommil Foo, Buurman, Yevgueni, Wigbert, Het Zesde Metaal, om er maar enkelen te noemen. Ze zijn muzikale navolgers die met hun dichterlijke nummers veel mensen raken.

De vier zangers duiken tijdens Kleinkunsteiland in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis en kiezen daarbij niet altijd de meest evidente liedjes. Ook nummers van vroeger en nu die voor velen niet bekend klinken, worden op een eigenzinnige manier geïnterpreteerd en met stijl vertolkt. Solo, samen of in duet.

Wanneer

  • do 16 maart 2023
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 22,00 (Vriendenpas: € 19 | -19 tarief: € 11 | Kansentarief: € 4,4 | Kansentarief -19: € 2,2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina