Dit is een archief item!

Wie enkele jaren geleden een ticketje kon bemachtigen voor de circusvoorstelling A Simple Space van Gravity & Other Myths weet waar hij aan toe is: dit Australische gezelschap blaast je weg met zijn vernieuwende interpretatie van circus. Met hun eigenwijze vorm van circustheater herdefiniëren de acrobaten keer op keer de grenzen van zichzelf en die van het circus. Het resultaat zijn verbluffende shows met veel vaart en lef.

In hun nieuwe voorstelling Out of Chaos laten de drie vrouwelijke en vijf mannelijke acrobaten zich in een strak vormgegeven show van hun stoere én kwetsbare kant zien. Doorspekt met humor tonen ze hun virtuoze techniek, maar ook de keerzijde; het bloed, zweet en tranen dat het hen kost. Het levert een originele en ongekunstelde voorstelling op met een bijzondere rol voor de muzikant.

Out of chaos is circus van wereldniveau.

“Beste voorstelling van het seizoen: Out of Chaos. De meest gedurfde en meest geslaagde poging tot een nieuw soort van circus die ik ooit heb gezien”. – Theaterkrant

Met de steun van onze poolleden:
Advocatenkantoor Bart Schuermans, Brabo Immo, Bouwbedrijf Weckx-Van Pellicom, Brijs nv, Deze Week / De Zondag/ Steps / Digilocal, Erik Schilders bvba, Friesland Campina, Interieurglas, Muyshondt Electro Service, Studio Klein Brabant, Think Global bvba, Topfloor, Waumans André

Wanneer

  • do 09 maart 2023
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 25,00 (Vriendenpas: € 21 | -19 tarief: € 12,5 | Kansentarief: € 5 | Kansentarief -19: € 2,5 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina