Dit is een archief item!

De Nederlandse René van Meurs won de jury- en publieksprijs van Cameretten en toerde al met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen. En nu staat hij ineens aan de vooravond van een nieuwe fase: de vijfde show!

Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch?

Van Meurs groeide op in Zuid-Holland. In 2005 plaatste hij op een internetforum het bericht dat hij wilde beginnen met comedy. Een van de reacties was een uitnodiging om op te treden op het Griffioen Cabaret Festival 2006. Hij ging op dit aanbod in en won zowaar de publieksprijs. Sindsdien werd hij alleen maar grappiger.

www.renevanmeurs.nl

“René is een verhalenverteller, een meester in de zelfspot, en wisselt mooie inzichten af met hilarische grappen.” – ilovetheatre

“Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig” - Trouw

Wanneer

  • wo 09 november 2022
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 17,00 (Vriendenpas: € 14 | -19 tarief: € 8,5 | Kansentarief: € 3,4 | Kansentarief -19: € 1,7 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina