Dit is een archief item!

Sinds David Bowie het debuutalbum van Ozark Henry in 1996 prees als een van zijn favorieten, heeft de Belgische artiest met veel succes muziek geproducet die varieert van avant-gardistische elektronica tot pop en klassieke muziek. Ozark Henry viert nu het 20-jarig jubileum van zijn succesplaat Birthmarks. Bij het vieren van zo’n plaat hoort dan ook een bijpassende tour.

Sinds de jaren ‘90 drukt Ozark Henry stevig zijn unieke stempel op de Belgische muziek. Als zanger, auteur, componist én producent is hij dan ook niet direct in één enkel vakje te stoppen. Al van bij zijn eerste stappen in de muziek, die zich vooral in de avant-gardistische electro situeerden, wist hij de aandacht te trekken van wereldsterren als Bowie, Trent Reznor (NIN), en Jah Wobble. Op zijn eerste tournee verzorgde hij het voorprogramma van Moby en Garbage.
Sindsdien bracht Ozark Henry zeven studioalbums uit (die stuk voor stuk goed waren voor platina!) en verzorgde hij de soundtrack voor drie films.

Begin dit jaar nog in VTM’s Liefde voor muziek, nu in Bornem!

Wanneer

  • vr 28 oktober 2022
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 28,00 (Vriendenpas: € 25 | -19 tarief: € 14 | Kansentarief: € 5,6 | Kansentarief -19: € 2,8 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina