Dit is een archief item!

25ste Bornemfestival Walter Boeykens: wat een feest! Anne Boeykens en haar ensemble vormen de kern van elk concert. De klassieke muziek is hun uitvalsbasis. Maar hun nieuwsgierigheid naar andere artiesten en genres maakt ook van deze editie een ware ontdekking. Kurt Van Eeghem, peter van het festival, is trouwe gastheer en loodst je vol overgave doorheen alle concerten.

In dit intieme ochtendconcert gaat het Walter Boeykens Ensemble exclusief klassiek. De muziek van Beethoven is de rode draad, de prachtige hal van het kasteel de ultieme locatie.
Laat je verleiden door de harmonie, het ritme en de klankkleur van zijn Septet in Es groot. Dit jeugdwerk blijft een streling voor het oor. Je hoort Beethoven genieten van wat hij in de vingers heeft: een dartel spel met kleuren – in dit geval klarinet, fagot, hoorn, een strijktrio en een zwoele contrabas daaronder.

Dit is een concert in de vestibule van kasteel d'Ursel.

Uitvoerders: Walter Boeykens Ensemble samen met Lies Colman (piano), Joris Van den Hauwe (hobo), Luc Verdonck (fagot), Hans van der Zanden (Hoorn) 

Wanneer

  • zo 07 augustus 2022
    van 11 uur tot 13 uur

Waar

naam
Kasteel d'Ursel
adres
Wolfgang d'Urselstraat 9 2880 Bornem

Prijs

€ 20,00 (Vriendenpas: € 18 | -19 tarief: € 10 | Kansentarief: € 4 | Kansentarief -19: € 2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina