Dit is een archief item!

25ste Bornemfestival Walter Boeykens: wat een feest! Anne Boeykens en haar ensemble vormen de kern van elk concert. De klassieke muziek is hun uitvalsbasis. Maar hun nieuwsgierigheid naar andere artiesten en genres maakt van deze editie een ware ontdekking. Kurt Van Eeghem, peter van het festival, is trouwe gastheer en loodst je vol overgave doorheen alle concerten.

Schoon volk op het podium van het slotconcert! Het Walter Boeykens Ensemble gaat in zee met soulstem Ibernice MacBean, componist/pianist Jeroen D’hoe en een blazerssectie van Casco Phil. Ze nemen je mee op een dromerige promenade: Amerikaanse songklassiekers en gevoelige instrumentale composities creëren de perfecte invulling voor een hoopvolle zomeravond.

MacBean is zonder twijfel een muzikale kameleon. Ze is een opvallende podiumverschijning en voelt zich thuis in jazz, pop, soul en wereldmuziek. Jeroen D’hoe is de hedendaags-klassieke muziek componist die steeds op zoek gaat naar muzikale kruisbestuivingen. En Casco Phil met zijn gretige goesting om elke grote of kleine muzikale uitdaging integer in te vullen, zijn gedroomde kompanen om samen met het Walter Boeykens Ensemble deze 25ste editie naar een hoger niveau te tillen.

Dit is een zittend concert in de festivaltent aan kasteel d'Ursel. Aansluitend is er een receptie voor iedereen!

Wanneer

  • zo 07 augustus 2022
    van 17 uur tot 19 uur

Waar

naam
Kasteeldomein d’Ursel
adres
Wolfgang d’Urselstraat 92880 Bornem

Prijs

€ 25,00 (Vriendenpas: € 23 | -19 tarief: € 12,5 | Kansentarief: € 5 | Kansentarief -19: € 2,5 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0 | Genodigden Gemeentebestuur: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina