Dit is een archief item!

25ste Bornemfestival Walter Boeykens: wat een feest! Anne Boeykens en haar ensemble vormen de kern van elk concert. De klassieke muziek is hun uitvalsbasis. Maar hun nieuwsgierigheid naar andere artiesten en genres maakt ook van deze editie een ware ontdekking. Kurt Van Eeghem, peter van het festival, is trouwe gastheer en loodst je vol overgave doorheen alle concerten.

Collectief Cargo Mas, de groep rond trompettist en componist Sam Vloemans, en het Walter Boeykens Ensemble slaan de handen in elkaar voor een uniek concert in het kwadraat. Verwacht je aan mooie melodieën, filmische sferen en sterke grooves en beats. Het is meteen ook de première van gloednieuwe muziek, gecomponeerd en gearrangeerd voor deze diverse muzikale bezetting.

Het is de fraaie mix van stijlen die de muziek van Cargo Mas zo aanstekelijk maakt. Vloemans’ liefde voor Latin en soul werd gevoed in zijn geboorteland Curaçao waar nadien, gedurende zijn tienerjaren in België, jazz en funk aan werden toegevoegd. Cargo Mas is zijn collectief waarin hij al zijn geliefde muzikale ideeën heerlijk kan botvieren. En waarbij hij tijdens dit concert ook nog het ‘klassieke’ Walter Boeykens Ensemble mee aan boord tilt.

Om het kleurenpallet compleet te maken vervoegen Steven De Bruyn (mondharmonica), Frank Deruytter (sax) en Monsieur Paul (gitaar) het concert als gastsolisten.

Dit is een zittend concert in de festivaltent aan kasteel d'Ursel.

W!N: Stuur voor 21/07 ‘CARGO MAS’ naar win@terdilft.be en win een duoticket voor deze voorstelling!

Wanneer

  • za 06 augustus 2022
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Kasteeldomein d’Ursel
adres
Wolfgang d’Urselstraat 92880 Bornem

Prijs

€ 22,00 (Vriendenpas: € 20 | -19 tarief: € 11 | Kansentarief: € 4,4 | Kansentarief -19: € 2,2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten
foto: W!N algemeen B

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina