Dit is een archief item!

25ste Bornemfestival Walter Boeykens: wat een feest! Anne Boeykens en haar ensemble vormen de kern van elk concert. De klassieke muziek is hun uitvalsbasis. Maar hun nieuwsgierigheid naar andere artiesten en genres maakt ook van deze editie een ware ontdekking. Kurt Van Eeghem, peter van het festival, is trouwe gastheer en loodst je vol overgave doorheen alle concerten.

We openen het festival met een nu al onvergetelijk concert: de akoestische gitaar en vooral de heldere stem van Meskerem Mees ontmoeten de sensitieve klanken van de klarinet en strijkers van het Walter Boeykens Ensemble.
Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe en werk af met een portie panache, en je hebt Meskerem Mees. Deze grande dame van vooraan in de twintig neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van Frederik Daelemans, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

‘Authentiek, geheimzinnig en tijdloos, met een prachtige stem.’ - De jury van de Music Moves Europe Award over Meskerem Mees.)

Dit is een zittend concert in de festivaltent aan kasteel d'Ursel.

Wanneer

  • vr 05 augustus 2022
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Kasteeldomein d’Ursel
adres
Wolfgang d’Urselstraat 92880 Bornem

Prijs

€ 22,00 (Vriendenpas: € 20 | -19 tarief: € 11 | Kansentarief: € 4,4 | Kansentarief -19: € 2,2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina