Dit is een archief item!

Gery's Big Band is een enthousiaste groep semiprofessionele muzikanten die een volwaardige Big Band vormen. De passie en gedrevenheid van oprichter Gery en zijn muzikanten is uitzonderlijk.  Gery’s Big Band is ook in vele muziekgenres thuis: van disco tot wals, van Glenn Miller tot Michael Jackson. Ze deelden intussen al het podium met heel wat bekende solisten als Frank Vagané, Walter Boeykens, François Glorieux, Barbara Dex, Gunther Neefs, Will Tura, Luc Caals, Marijn De Valk…

Voor dit unieke concert in Bornem nodigden Gery en zijn muzikanten niemand minder dan Garry Hagger uit. Garry werd als Gert Vanderhaeghe geboren in Tielrode (Temse) op 29 april 1963. Al zeer jong was hij met muziek bezig. Met zijn indrukwekkend stemgeluid wint hij de Soundmixshow in 1995. Na zijn hit Het allermooiste geraakt zijn carrière in een stroomversnelling. Garry werd een vaste waarde in de Vlaamse showbusiness: in 2015 stond hij niet minder dan 40 jaar op de planken.

Begin 2021 bracht Gary Hagger een verrassende remake uit van Vlaanderen Mijn Land als hulde aan Will Tura. Het nummer straalt kracht en hoop uit na de moeilijke coronaperiode.

Een niet te missen concert!

Lions Club Klein-Brabant organiseert dit 12de dubbelconcert ten voordele van hun culturele en sociale doelen in Klein-Brabant.

Dit is een externe organisatie, de Ter Dilft-voordelen gelden niet bij deze voorstelling.

www.gbb.be
www.garryhagger.be

Wanneer

  • wo 11 mei 2022
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 25,00
Alle activiteiten
foto: 201205 Lions Club Klein-Brabant Logo B
foto: TE GAST B.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina