Dit is een archief item!

Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham. Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. Spencer speelt zich af tijdens deze cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin.  
 
Spencer is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens die paar noodlottige dagen. De regie is in handen van de veelbekroonde regisseur Pablo Larraín. Steven Knight (Peaky Blinders, Hummingbird en Locke) verzorgt het script van dit biografische drama over het koninklijke leven van prinses Diana.  

DUI/CHI/GB/VS, 2021, 117’ 
Regie: Pablo Larraín 
Met o.a. Kristen Stewart, Sean Harris, Sally Hawkins, Timothy Spal... 
 
Deze film is de tweede van CCinema+, ons nieuw maandelijks filmaanbod op dinsdagnamiddag (14 uur). Ontdek er hier alles over.  

Beklemmend sprookje over hoe prinses Diana ontsnapt uit de Britse koninklijke familie - VRT 
Bekijk en lees hier het journaalverslag (VRT) van Spencer. 

Kristen Stewart is niets minder dan een revelatie. Ze slaagt erin het beeld van prinses Diana griezelig accuraat op te roepen. - Film Fest Gent 

Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket en een mondmasker. Ontdek hier hoe we te werk gaan. 

Wanneer

  • di 01 februari 2022
    van 14 uur tot 15.57 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-43 2880 Bornem

Prijs

€ 11,00 (Basisprijs film + koffie en taart: € 11 | Vriendenpas: € 5 | Vriendenpas film + koffie en taart: € 10 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief film + koffie en taart: € 2,2 | POOL Betalend: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina