Dit is een archief item!

Karel Van Eetvelt had doorheen zijn carrière al duizenden contacten met ondernemers, CEO’s, politici, vakbonden en journalisten, maar ook met mensen uit onderwijs, zorg en cultuur. Al die relaties hebben zijn beeld over de evolutie van onze samenleving en hoe we met die evolutie kunnen omgaan gevormd.

Als fan van veranderingen en vooruitgang is Van Eetvelt graag bezig met transformaties van bedrijven of organisaties en zoekt hij telkens naar de best mogelijke manieren om mensen mee te nemen in een snel veranderende wereld.

In deze lezing neemt hij het publiek mee op pad langs de belangrijkste trends die zich in onze samenleving voordoen, geeft hij aan wat de impact daarvan is op mensen, bedrijven, leidinggevenden en politici en vertelt hij hoe je van bedreigingen uitdagingen maakt.

Over Karel Van Eetvelt (°1966, Bornem)

Karel Van Eetvelt was tussen 2004 en 2017 gedelegeerd bestuurder bij Unizo en verdedigde vanuit die functie jarenlang de ondernemersbekommernissen met vuur in de media. De voorbije jaren was hij CEO van respectievelijk de bankenfederatie Febelfin en voetbalclub Anderlecht. Vandaag adviseert hij bedrijven en organisaties in hun transformaties, coacht hij jonge leiders en geeft hij gastcolleges aan de universiteit van Antwerpen.

Wanneer

  • ma 14 maart 2022
    20 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas: € 5 | -19 tarief: € 3 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief -19: € 0,6)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina