Dit is een archief item!

Julie is een jonge vrouw die nog altijd niet goed weet wat ze met haar leven wil. De keuze voor de man met wie ze dat leven wil delen, is daardoor des te neteliger. En dat in een samenleving waarin verwachtingspatronen met het klimmen van de jaren almaar beklemmender worden. Wanneer ze dertig wordt, zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort. 

Aangevoerd door de verbluffende actrice Renate Reinsve, die in Cannes terecht de prijs voor de beste actrice kreeg, zien we de onzekerheden en de extases van een millennial in Oslo. De film is opgedeeld in twaalf hoofdstukken en beweegt subtiel heen en weer door de tijd. Trier draait zijn hand niet om voor visuele hoogstandjes, al blijft hij altijd aan de juiste kant van het opschepperige. 

Een ode aan de opwinding, de vrijheid, de tegenstrijdige verlangens, de onmogelijke keuzes, de mislukkingen en de spijt waarmee het pad richting volwassenheid bezaaid is.DE MORGEN 

Een film die je intense dingen doet voelen en diepe gedachten laat denken.DE STANDAARD 

De film is zoals zijn hoofdpersonage: vrolijk geschift, maar ook doordrongen van droefheidVERTIGO 

 
NO/FR/ZW, 2021, 127’ 
Regie: Joachim Trier 
Met o.a. Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Renate Reinsve, Maria Grazia Di Meo 

Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket en een mondmasker. Ontdek hier hoe we te werk gaan. 

Wanneer

  • di 22 februari 2022
    van 20 uur tot 22.07 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas: € 5 | -19 tarief: € 3 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief -19: € 0,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina