Dit is een archief item!

Nadat hij het scenario schreef voor Robin Pronts D’Ardennen, twee hiphopplaten maakte en internationaal veel lof oogstte met de kortfilm August, neemt acteur Jeroen Perceval plaats achter de camera. Het resultaat is misschien wel de heftigste Vlaamse film van het jaar. 

Percevals langspeeldebuut gaat over een 14-jarige drugrunner (Sverre Rous) die droomt van een ander leven, ver weg van de straat en de jeugdinstelling. In afwachting daarvan maakt Johnny deel uit van een bende die geleid wordt door de licht ontvlambare Luca. 

Daarnaast vraagt zijn moeder (Veerle Baetens) meer zorg dan ze kan geven. Johnny's jonge leven staat dus behoorlijk onder hoogspanning wanneer hij een bekende acteur ontmoet. Anthony wordt zijn vaste klant en gaandeweg ontstaat er een band tussen de twee. Maar is die sterk genoeg om elkaars leven écht te veranderen?  

Sverre Rous zet als nieuwkomer een markante prestatie neer, terwijl Ben Segers na herkenbare rollen een heel andere kant van zijn kunnen laat zien. Een mokerslag. 

BE, 2021, 104’ 
Regie: Jeroen Perceval 
Met o.a. Ben Segers, Veerle Baetens, Sverre Rous, Bart Hollanders 

Jeroen Perceval dealt onverbiddelijk in droefenis in zijn regiedebuut. Dealer is een rauw en diep ontroerend straatdrama dat een knoop in je maag legt. - ★★★★ De Morgen 
 
Keihard, nietsontziend, onverbiddelijk, en van een in de Vlaamse cinema zelden geziene rauwheid - ★★★½  HUMO 

Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket en een mondmasker. Ontdek hier hoe we te werk gaan. 

Wanneer

  • di 04 januari 2022
    van 20 uur tot 21.44 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas: € 5 | -19 tarief: € 3 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief -19: € 0,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina