Dit is een archief item!

Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket. Ontdek hier hoe we te werk gaan.

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de Gentse bokser Ismail Abdoul. Zijn droom was om een topbokser te worden, maar op weg naar de top raakte hij verstrikt in de criminaliteit. ‘Ik ben drievoudig Belgisch kampioen, maar ik verdien niks’, aldus Abdoul. ‘Ik ga geen clochard blijven.’ Als portier controleert hij bijgevolg niet enkel deuren, maar ook de drugshandel erachter. Het is zijn grote liefde Sylvie die hem op het rechte pad probeert te houden.

Verblind door zijn succes raakt hij geleidelijk aan verstrikt in een web van zijn eigen leugens en gewelddadige acties. De steeds groter wordende druk van de politie slaat een kloof tussen hem en iedereen om wie hij geeft, ook Sylvie. Hij zal het ultieme gevecht moeten aangaan: dat met zichzelf.

BE, 2021
Regie:
Jonas Baeckeland
Met o.a. Nabil Mallat, Johan Heldenbergh, Anemone Valcke, Dimitri Vegas

Wanneer

  • di 23 november 2021
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas: € 5 | -19 tarief: € 3 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief -19: € 0,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina