Dit is een archief item!

!! Zondag is de slotdag. De expo is uitzonderlijk geopend van 10 tot 18 uur. De kunstenaar zelf is aanwezig van 14 tot 18 uur. !!

Antoine was een van onze Nice To Meet You’s in 2016. Maar wegens de verbouwingen kreeg hij nooit de kans om een eindexpo op poten te zetten. Intussen nam zijn carrière al een hoge vlucht. Hoog tijd voor revanche… en wat voor een.

Antoine is complex van aard en dat merkt men in zijn schilderijen. Hij gaat op zoek naar het artificiële, soms immateriële schilderij. Hij probeert dus de logica en natuur van het medium schilderen digitaal om te zetten, in dit geval via een print.

Verder zoekt hij de grens tussen ambacht en automatisering op. In hoeverre kan automatisering tot een authentiek werk leiden?

Naast ouder werk, toont hij een nieuwe reeks Ein bißchen Goethe, ein bißchen Bonaparte. De acht werken die hier deel van uitmaken, zijn nog niet klaar – deze dibond UV-prints zullen later ook sterk met verf bewerkt worden.

Door de oudere én afgewerkte reeks naast het nieuwe werk te plaatsen, creëert de kunstenaar een spanning én neemt hij bovendien koppig de stelling in dat dibond UV-prints an sich reeds sterke schilderijen zijn.

Deze expo loopt tot en met 07.11 en is alle dagen vrij te bezoeken van 14 tot 20 uur, zaterdag en zondag van 10 tot 16 uur. Gesloten op 01.11 en 02.11.

Wanneer

  • za 25 september 2021
    t.e.m.
    ma 08 november 2021

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-43 2880 Bornem

Prijs

Gratis
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina