2 jaar na de samenwerking met het fenomenale Spaanse jazz-talent Andrea Motis, knoopt BoomBigBand een nieuw project aan waarbij 2 fantastische artiesten hun medewerking hebben toegezegd!

Het betreft enerzijds Frank Vaganée, een Vlaams saxofonist die op zijn minst behoort tot de Europese top. Hij is vooral gekend als oprichter en Artistic Director van het befaamde BJO of Brussels Jazz Orchestra. BJO is, sinds de oprichting in 1993, uitgegroeid tot een bigband van wereldklasse. Getuige daarvan zijn het prachtige dubbelconcert met Wynton Marsalis’ ‘Jazz at Lincoln Center Orchestra’, en een samenwerking met Kommil Foo of de gebroeders Walschaerts. We citeren hier 2 recente projecten van BJO, als het ware muzikale uitersten, wat de veelzijdigheid en dynamiek van deze bigband aantoont.

Een andere samenwerking die als een rode draad regelmatig terugkeert, is deze tussen BJO en Tutu Puoane. Tutu is een Zuid-Afrikaanse jazz-zangeres die reeds een tijdje in België verblijft en intussen een ijzersterke reputatie opbouwde in onze Lage Landen, mede dankzij de samenwerking met BJO.

BoomBigBand, opgericht in 1983, kent een jarenlange faam en is een klinkende naam in de Zuid-Antwerpse regio. We zijn uitermate trots u deze 2 uitzonderlijke artiesten gezamenlijk te kunnen aanbieden en zijn er van overtuigd dat dit een nieuwe mijlpaal wordt in onze bijna 40-jarige geschiedenis.

Dit is een externe organisatie, de Ter Dilft-voordelen gelden niet bij deze voorstelling.

Deuren openen om 14.30 uur.

Wanneer

  • zo 21 november 2021
    van 15 uur tot 17 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem

Prijs

€ 21,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina