Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket. Ontdek hier hoe we te werk gaan.

Voor de eerste film die regisseur Lieven Van Baelen regisseerde, strikte hij meteen de crème de la crème van de Vlaamse acteurswereld. Matteo Simoni en Veerle Baetens vervoegden zijn cast. Rookie mag dan wel zijn eerste film zijn, het verhaal zit ijzersterk in elkaar. Een rol op het lijf van Simoni geschreven. Simoni herkent trouwens veel van zichzelf in Lieven. Ook Veerle Baetens stond te springen om mee te doen.

Nicky (Matteo Simoni) is een jonge ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder pur sang. Zijn wereld stort onverwachts in wanneer hij door een ongeval nooit meer zal kunnen racen. Hij slaagt er niet in dit nieuwe leven te aanvaarden en zoekt steun bij zijn schoonzus Vero (Veerle Baetens) en haar zoon Charlie (Valentijn Braeckman). De roep van adrenaline en kicks steekt echter al snel weer de kop op. Via zijn neefje Charlie probeert Nicky zijn droom alsnog te beleven, maar al gauw wordt duidelijk dat Charlie niet uit hetzelfde hout gesneden is.

BE, 2020, 120’
Regie: Lieven Van Baelen
Met: Veerle Baetens, Matteo Simoni, Tibo Vandenborre e.a.

Wanneer

  • di 26 oktober 2021
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas: € 5 | -19 tarief: € 3 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief -19: € 0,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten
foto: 211026 Rookie B.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina