Dit is een archief item!

Deze voorstelling had eerst de titel Veldweg 1. Tijdens het maakproces veranderde de titel naar ZWIJG! Ook tickets met de vermelding Veldweg 1 worden uiteraard aanvaard op donderdag 12 mei 2022.

Beste inwoner van Bornem en omstreken,

wij zijn twee broers en wij zitten met een vraag die heel dringend gesteld moet worden. Eigenlijk vinden wij dit zelf erg vervelend maar wat moet moet. Daarom zouden wij jullie beleefd willen vragen om op 12 mei 2022 naar cc Ter Dilft te komen.

Tot genoegen en alvast bedankt.

ZWIJG! is een tragikomische voorstelling van en met Bruno Vanden Broecke en Tom Van Dyck.

'De twee acteurs wurmden zich in een XXXXL-broek van bruin ribfluweel en toonden zich in ZWIJG! meesters van de lach, de mimiek én de subtiele maatschappijkritiek.' (Knack Focus)

'Ze brengen geen razend actueel maar razend noodzakelijk theater. Theater dat de lachspieren traint en de keelkroppen op de gepaste momenten doet aanzwellen. Het is toneel van het soort dat iedereen verleidt tot de modus 'ik denk even niet meer aan de wereld, ik ga enkel genieten van deze meesterlijke speelvogels’.' (Knack Focus)

'Die verbondenheid tussen de personages e´n de acteurs zindert tussen alle grappen en grollen door. Los daarvan zetten Van Dyck en Vanden Broecke, die anderhalf uur net niet op elkaars schoot zitten, hier wel een huzarenstuk neer. Als theaterbroers zijn ze twee handen op e´e´n buik, ze zijn aan elkaar gewaagd.' (GVA)

www.dekempvader.be

Wanneer

  • do 12 mei 2022
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 20,00 (Vriendenpas: € 17 | -19 tarief: € 10 | Kansentarief: € 4 | Kansentarief -19: € 2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina