Dit is een archief item!

Update 03/01: door de beslissing van de Raad van State kunnen we deze voorstelling uiteindelijk wel laten doorgaan. Gereserveerde tickets blijven geldig.

Bertrand kijkt droevig toe hoe de mensheid in al zijn plezier en met veel goede bedoelingen, de wereld langzaam lijkt om zeep te helpen.   

In een massa aan rommel en afgewezen voorwerpen wordt in plastiekBERTRAND op zoek gegaan naar de schoonheid in dit zogenaamde ‘niets’. De kapotte stofzuiger, die lelijke rok, een plastieken zak en zelfs mama’s oude broodrooster... 

Wat weggeworpen werd, komt tot leven. 

Wat aan de kant geschoven werd, mag weer mee doen. 

Wat niet meer mocht bestaan, krijgt terug een ziel. 

Kostuumontwerpsters Leentje Kerremans en Valerie Le Roy delen een grote liefde voor de pracht en humor van alledaagse ‘stomme’ dingen. Samen met theatermakers Michiel Soete, Nona Demey Gallagher en muzikant Janko Beckers duiken ze in die zee van ogenschijnlijke prullen naar geheime vermommingen en dubbele levens. Ze komen boven met een uiterst visuele voorstelling. 

Voor iedereen vanaf 4 jaar.

www.demaan.be 
www.kopergietery.be 

Lees hier het interview van Ter Dilft Magazine met Leentje Kerremans

Plastiek Bertrand is niet alleen een schattig figuurtje gehuld in plastic ballen, maar ook het heerlijk absurde theaterdebuut van costumières Valerie Le Roy en Leentje Kerremans. - De Standaard

Geflipt theater waarin weggegooide voorwerpen een tweede leven krijgen en het hoofdpersonage op een levend ballenbad lijkt. - De Morgen 

Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket. Ontdek hier hoe we te werk gaan.

Wanneer

  • za 15 januari 2022
    van 14.30 uur tot 15.20 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 12,00 (Vriendenpas: € 10 | -19 tarief: € 6 | Kansentarief: € 2,4 | Kansentarief -19: € 1,2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina