Dit is een archief item!
Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket. Ontdek hier hoe we te werk gaan.
 

Niels Reynaert en Samuel Bey vormen samen Duo Berlingo. In hun eerste voorstelling No Way Back bouwen ze met kinderlijk enthousiasme gewaagde constructies met 56 blauwe groentebakken. Wat eenvoudig begint wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en uitproberen, met het publiek als bevoorrechte getuige. Terwijl ze elkaar afwisselend inspireren en irriteren toont Duo Berlingo op subtiele en komische wijze la condition humaine in al zijn lichtheid.  

No Way Back vertelt over de zoektocht van twee vrienden. Over de pogingen die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie. Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste. Tot de torens vallen. 

Deze voorstelling speelde al een aantal seizoenen op binnen-en buitenlandse festivals. Nu is dit superduo klaar om ook de zalen te veroveren.  

Een komische circusvoorstelling over speelsheid, kameraadschap, tweespalt en ook een beetje over het leven. 

Voor iedereen vanaf 5 jaar.

Voor en na de voorstelling kan je een gratis show van Cie Balancetoi meepikken op de fietsenparking!

www.duoberlingo.com 

Deze voorstelling is deel van ons openingsweekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september. De ticketprijs is inclusief een gratis drankje waarmee we samen graag klinken op de opening van onze vernieuwde schouwburg!

Wanneer

  • zo 26 september 2021
    van 15 uur tot 15.40 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 12,00 (Vriendenpas: € 10 | -19 tarief: € 6 | Kansentarief: € 2,4 | Kansentarief -19: € 1,2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina