UPDATE 2/05 Het doel van frituren is een product te verkrijgen dat binnenin gaar is en aan de buitenkant een knapperige, krokante korst heeft. Het is een droog bereidingsproces met een hoge bereidingstemperatuur waarbij je een vetstof gebruikt waarin je het product geheel onderdompelt.
Frituren is een eindbereiding die je kunt toepassen in de koude en warme keuken en voor patisserie. Het is een korte bereidingstechniek die je à la minute toepast omdat je de producten knapperig moet kunnen serveren.
Begeleiding: Nicola Priolo.
3 maandagen | 19 tot 21.15 UUR
09.05, 16.05, 23.05
Het inschrijvingsgeld is excl. ingrediënten.
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos, groot keukenmes
Wanneer
-
ma 09 mei 2022van 19 uur tot 21.15 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/