Het doel van frituren is een product te verkrijgen dat binnenin gaar is en aan de buitenkant een knapperige, krokante korst heeft. Het is een droog bereidingsproces met een hoge bereidingstemperatuur waarbij je een vetstof gebruikt waarin je het product geheel onderdompelt.
Frituren is een eindbereiding die je kunt toepassen in de koude en warme keuken en voor patisserie. Het is een korte bereidingstechniek die je à la minute toepast omdat je de producten knapperig moet kunnen serveren.

Begeleiding: Nicola Priolo.

3 maandagen | 19 tot 21.15 UUR
09.05, 16.05, 23.05

Het inschrijvingsgeld is excl. ingrediënten.
Maximum 12 deelnemers

Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos, groot keukenmes

Wanneer

  • ma 09 mei 2022
    van 19 uur tot 21.15 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 412880 Bornem

Prijs

€ 36,00 (Kansentarief: € 7,2)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten
foto: Culinair Frituren als kooktechniek B.jpg
foto: Culinair Frituren als kooktechniek B.jpg
foto: Culinair Frituren als kooktechniek B.jpg
foto: Culinair Frituren als kooktechniek B.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina