Aperos zijn de ideale smaakmakers om een feestje te beginnen. Aperos horen bij de moderne, informele keuken en we eten ze het liefst met onze vrienden of familie. Bij hapjes zijn smaak en eenvoud het belangrijkst. Een verzorgde presentatie en het gebruik van verse ingrediënten doen de rest. Ze bestaan in vele vormen en uiteenlopende recepten, zoals fingerfood, tapas, toastjes, verrines...
Voor elke gelegenheid inspireert deze workshop of cursus de deelnemers tot een smakelijke creatie, of het nu om een feestelijke kersttafel, een cocktailparty of een gezellige babbel gaat. Aperos kunnen heel exquis zijn, maar één ding moeten ze zeker zijn: absoluut onweerstaanbaar.
Begeleiding: Annie Mondelaers
3 donderdagen | 19 tot 22 uur
21.04, 28.04, 05.05
Het inschrijvingsgeld is excl. ingrediënten.
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
Wanneer
-
do 21 april 2022van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/