Compostella ligt in het Noorden van Spanje, in een rijke culinaire streek. Er zijn uiteraard tal van visgerechten (kustregio) en de Galiciërs zijn vooral dol op zeevruchten en mosselen. De empanada (gevulde deegpasteitjes) kent zijn oorsprong hier en is het ideale voedsel voor onderweg. De keuze van vulling varieert van vlees, vis tot groenten, paprika en veel ui. Op het menu staat ook een Tarta de Santiago, een rijk gevulde amandelcake versierd met een kruis in bloemsuiker, het logo van de middeleeuwse orde van Santiago.
Begeleiding: Renate Coen
Het inschrijvingsgeld is incl. ingrediënten
Maximum 14 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.deplek-aalst.com
Wanneer
-
do 31 maart 2022van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/