Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket (uitgezonderd jongeren onder 12 jaar). Ontdek hier hoe we te werk gaan.

Op een dag komt de crash. Papa en Mama gaan uit elkaar.

Rudy, de kameraad van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen, twee keer Kerstmis, plusvaders, plusmoeders, plusbroertjes en pluszusjes en wat hier niet mag, kan daar weer wel. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen vaders en moeders, en dus maken ze er veel en vooral, verschillende.

Als kind wil je echter maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn. En vooral: terug samen. Enkel de bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd op de eerste die hij of zij ziet. Een goed plan, denkt Billie, daar wil ik voor gaan…

Killie Billie is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, livemuziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor watjes!

Voor iedereen vanaf 7 jaar.

Een samenwerking met cc Binder.

www.froefroe.be

Wanneer

  • zo 13 maart 2022
    van 15 uur tot 16 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem

Prijs

€ 12,00 (Vriendenpas: € 10 | -19 tarief: € 6 | Kansentarief: € 2,4 | Kansentarief -19: € 1,2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina